Fotballsko fra Nike Magista – så er du med i spillet

Er du på utkikk etter fotballsko som gir deg stabilitet, et godt grep på ballen og som tilpasser seg føttene dine? Da er fotballsko fra Nike Magista kolleksjonen de skoene du leter etter. Les mer her om hvorfor disse skoene er et spesielt godt valg.

Nike Magista er den nyeste kolleksjonen fra Nike, som er kjent for sine innovative teknologier innenfor fotballsko. På nettbutikken Unisportstore.no kan du velge og vrake i fotballsko fra Nike Magista kolleksjonen, og det er mange gode tilbud og nedsatte varer.

Se hele utvalget her: http://www.unisportstore.no/fotballsko/6945-magista-kolleksjonen/

Full kontroll og bevegelsesfrihet

Fotballskoene fra Nike Magista ble brukt i VM i Brasil 2014, og Andres Iniesta og Mario Götze er eksempler på fotballstjerner som bruker fotballsko fra denne kolleksjonen. Skoene fra Nike Magista er laget av det nye stoffet NikeSkin, som er svært lett og gir deg 100 % kontroll og god ballfølelse. Innsiden av skoen er laget av stoffet Nike FlyKnit, som former seg rundt skoen og gir en passform som en sokk. Dermed er skoen svært behagelig, den tilpasser seg enhver fot og kan brukes av alle. Dette er en sko som gir deg kontroll på ballen og banen, samtidig som du får full bevelgelsesfrihet.

Når du kjøper fotballsko fra Nike Magista får du svært mye for pengene. Du får en kvalitetsfotballsko fra en av verdens største sportsselskaper, og du får en sko som er skreddersydd til foten din. Du finner fotballsko til både innen- og utendørs bruk og du får dem i flere moderne farger, blant annet sort, gul og lyseblå.

Hvis du har spørsmål til fotballskoene fra Nike Magista kolleksjonen, kan du alltid skrive eller ringe til Unisportstore.no, som sitter klare ved telefonen hver dag. Husk at du har 30 dagers returrett, hvis du ikke skulle være fornøyd med produktet du har kjøpt.