Her får du små lån på minuttet

Hvis du behøver penger til noe spesielt her og nå er et smålån på minuttet en smart løsning. Dette kalles også forbrukslån uten sikkerhet. Du kan vanligvis låne mellom 500 og 10 000 kr. – det er derfor snakk om små lånebeløp. Det er enkelt og raskt å søke om et lån på minuttet og du får svar kort tid etter at du har sendt inn lånesøknaden. Hvis du ikke har noen betalingsanmerkninger og har fylt 18 år, bor i Norge og har en viss inntekt kan du i de aller fleste tilfellene få innvilget lånesøknaden. Etter at du har sendt inn søknaden kommer svaret fra banken samme dag og du kan glede deg til at pengene tikker inn på kontoen din bare noen få timer senere. Les mer om små lån på minuttet.

I løpet av de siste årene har små lån på minuttet blitt svært populært i Norge og man kan enkelt og raskt søke om et lån på minuttet hjemmefra per sms eller på nettet. Dette har gjort lån på minuttet veldig attraktivt for mange.  Denne tjenesten innebærer likevel en risiko for bankene i og med at det ikke stilles krav til sikkerhet ved minuttlån. Derfor er betingelsene ved å låne penger på minuttet ikke like gode som ved vanlige forbrukslån og rentesatsen er en god del høyere ved små lån på minuttet. Hvis du ønsker mer og grundigere informasjon om lån og regler og vedtak i forbindelse med dette, kan du finne mer informasjon på blant annet Finanstilsynets hjemmeside: http://www.finanstilsynet.no/

Det er viktig å informere seg grundig om regelene og betingelsene ved små lån på minuttet uten sikkerhet før du bestemmer deg for hvilket lånetilbud du ønsker. Det er lurt å ha en nedbetalingsplan før du søker om et slikt lån, slik at du er forberedt på hvilke utgifter du kan forvente fremover og for å ha kontroll over nedbetalingen av minuttlånet. Dermed unngår du ubehagelige overraskelser som straffegebyrer og strafferenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *